Tájfutó minősítési ranglisták - Archívum 2013 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rangsoroló futamokMinősítési ranglistaKorosztályos ranglistaAlapranglistaAktuális ranglistákA | Szentendre Kupa 2. nap2013-04-07 |
F21A(FF ranglista, F21 korcsoport)M21A pálya, 19 érvényes versenyengedélyes cébaérő Szorzó: 1; Fa: 75; Tm: 57.56111; Pm: 10.717 (Ponthozók: Bakó Áron 7.36, Liszka Krisztián 9.37, Sulyok Ábel 15.42) Versenyidő: 03:00:00 | ||||||
Hely | Név | NyT. szám | Klub | Idő | Rspont | Megjegyzés |
1 | Bakó Áron | 1921010BA | SPA | 00:54:06 | 94.44 | |
2 | Liszka Krisztián | 1921001LK | SPA | 00:58:16 | 88.23 | |
3 | Harkányi Zoltán | 1801102HZ | SZV | 01:00:19 | 85.18 | |
4 | Györgyi Ábel | 1920602GA | MOM | 01:03:23 | 80.61 | |
5 | Mihályi Ferenc | 1841030MF | TTE | 01:03:37 | 80.27 | |
6 | Péntek Mátyás | 1941226PM | BSC | 01:03:39 | 80.22 | |
7 | Mets Márton | 1890222MM | MOM | 01:04:29 | 78.98 | |
8 | Bugár Gergely | 1920904BG | SPA | 01:05:13 | 77.88 | |
9 | Egei Tamás | 1631014ET | SPA | 01:07:36 | 74.33 | |
10 | Boros Imre | 1770804BI | SSC | 01:07:47 | 74.06 | |
11 | Weibl Zoltán | 1770411WZ | SFC | 01:08:24 | 73.14 | |
12 | Gyalog Zoltán | 1800323GZ | SPA | 01:10:07 | 70.59 | |
13 | Morandini Viktor | 1870623MV | SPA | 01:11:26 | 68.63 | |
14 | Egei Patrik | 1980717EP | SPA | 01:11:35 | 68.40 | |
15 | Lajszner Attila | 1730925LA | ETC | 01:11:47 | 68.11 | |
16 | Tornai Szabolcs | 1710522TS | MOM | 01:16:14 | 61.48 | |
17 | Horváth Sándor | 1660930HS | MAT | 01:16:36 | 60.93 | |
18 | Sulyok Ábel | 1930120SA | SPA | 01:20:23 | 55.30 | |
19 | Maráz Gábor | 1730309MG | ARA | 01:22:47 | 51.72 | |
20 | Berton Clement | ARA | 01:45:38 | - | -nincs érvényes versenyengedélye |